Nová registrace Zapomenuté heslo

Teplé omáčky

Teplé omáčky a šťávy se skvěle hodí k masu, ale také k steakům. Recept na základní omáčku je snadný a využijete ho v případě, že nemáte dostatek výpeku nebo používáte maso vařené. Ovšem pak tu jsou i tradiční české omáčky, jako rajská, koprová nebo třeba svíčková na smetaně . I ony mají svá specifika, a aby se vám vždy povedly, přinášíme několik tipů a vychytávek.

Zobrazit celý popis ›
Vařené hovězí s koprovou omáčkou
> 60 min
5,0

Vařené hovězí s koprovou omáčkou

Pikantní ryba v rajčatové omáčce s rýží
< 45 min
5,0

Pikantní ryba v rajčatové omáčce s rýží

Roštěnky a 3 přílohy
< 90 min
3,7

Roštěnky a 3 přílohy

znojemska hovezi pecene
Daňčí závitek po znojemsku
Španělský ptáček podle Marka Všetečky
Španělský ptáček podle Honzy Punčocháře
17receptů
Poctivé „hnědé omáčky“ jsou stále v kurzu. Stačí zvládnout jeden recept a snadno vykouzlíte španělského ptáčka, znojemskou i roštěnou
Dušení: Krůtí stehna na paprice
Kuře na paprice s noky
Slepice na paprice se smetanou a noky
Kuře na paprice
13receptů
Na paprice nemusí být jen slepice nebo kuře: Vyzkoušejte skvělou omáčku s vepřovým, hovězím či cizrnou