Úroda ze zahrady
Nenechte přijít vniveč domácích surovin, které jste si sami vypěstovali. Od šťavnatých rajčat, křupavých okurek, čerstvých bylinek až po sezónní ovoce jako jahody, jablka nebo švestky – tyto plody vaší práce můžete využít v celé řadě receptů. Inspirace, jak zpracovat úrodu ze zahrady, zahrnuje tipy na domácí džemy, zavařeniny, saláty nebo zdravá jídla plná vitamínů. S vlastní úrodou máte jistotu, že vaříte z těch nejčerstvějších a nejkvalitnějších surovin.
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 140 stran
- Aktuální číslo 7/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Milí čtenáři, v červencovém čísle si nás nejvíce získala zmrzlina Černý les a také špagety připravené z karamelizované cibule a mascarpone - obyčejné jídlo, přitom tak dobré!
-