Nová registrace Zapomenuté heslo

Vepřové maso

Vepřové maso je oblíbenou surovinou, která se nachází v mnoha tradičních i moderních kuchyních po celém světě. Od šťavnatých steaků po pečené vepřo, knedlo, zelo až po uzené specialityvepřové maso je nejen chutné, ale i velmi výživné. Různé části vepře, jako je plec, kotleta nebo bůček, nabízejí širokou škálu příležitostí pro přípravu jedinečných pokrmů. V české kuchyni je vepřové často základem slavnostních jídel, ale i každodenních pokrmů – smažené řízky, segedýnský guláš nebo velmi pomalu pečené vepřové koleno patří mezi hrdé zástupce. Výhodou vepřového je nejen jeho šťavnatost a bohatá chuť, ale hodí se snad ke všem tepelným úpravám – pečení, dušení, smažení, grilování, ale i uzení jsou pro vepřové maso jako stvořené.

Zobrazit celý popis ›
Salát s grilovanou panenkou
< 45 min
5,0

Salát s grilovanou panenkou

Špízky s nudlovým salátem
< 45 min
5,0

Špízky s nudlovým salátem

Bůčková pánev v čínském stylu s česnekovými výhonky
< 30 min
5,0

Bůčková pánev v čínském stylu s česnekovými výhonky

Pečená žebra se salátem
> 60 min
5,0

Pečená žebra se salátem

Kotlety s rebarborovou omáčkou
< 60 min
5,0

Kotlety s rebarborovou omáčkou

Žebra s BBQ omáčkou
Lepkavá žebírka se salátem coleslaw a salsou
16receptů
Vepřová žebra na gril i do trouby: Když rozhoduje chuť, ne technika
Vepřová roláda s rebarborovou náplní a rebarborovým želé s rozmarýnem
Perské jehněčí s rebarborou a rýží na způsob čelow
Pečený králík s rebarborou a medvědím česnekem
Vepřová líčka s rebarborou
7receptů
Rebarbora naslano: Překvapivá tvář sezonní zeleniny v 7 receptech. Co funguje a proč byste se neměli bát ji zkusit jinak než v koláči
Vepřová pečeně s jablíčky a pomeranči
< 120 min
5,0

Vepřová pečeně s jablíčky a pomeranči

Goanské vindaloo
< 90 min
5,0

Goanské vindaloo

Vepřová panenka se salátem a quinoou
< 30 min
5,0

Vepřová panenka se salátem a quinoou

Pečené koleno
Velmi pomalu pečené vepřové koleno
Smažené vepřové koleno s paprikáčem, pečenými brambory a nakládanou ředkvičkou
14receptů
Jak na vepřové koleno? Pečené, vařené i uzené – každý styl má něco do sebe!