Recepty se sýrem na gril
Ke grilování lze použít více druhů sýra, obecně však platí, že s grilem lépe spolupracují sýry s nižším obsahem tuku. Ideální je například halloumi, oštiepok či camembert. První dva dobře snášejí i vyšší teploty a neroztečou se, camembert zase podrží plísňová krusta a překvapí krémovým vnitřkem.
Pokud se rozhodnete pracovat s tučnějšími druhy sýra, je dobré jej umístit například do alobalu, abyste předešli jeho vytečení.
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 132 stran
- Aktuální číslo 5/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Květnové číslo Apetitu, přináší čerstvou jarní zeleninu v mnoha podobách – v salátech, jako přílohu k pečenému masu, v sladkých dezertech.
-