Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty se sýrem na gril

Ke grilování lze použít více druhů sýra, obecně však platí, že s grilem lépe spolupracují sýry s nižším obsahem tuku. Ideální je například halloumi, oštiepok či camembert. První dva dobře snášejí i vyšší teploty a neroztečou se, camembert zase podrží plísňová krusta a překvapí krémovým vnitřkem.

 

Pokud se rozhodnete pracovat s tučnějšími druhy sýra, je dobré jej umístit například do alobalu, abyste předešli jeho vytečení.

 

Související články

Podcasty o jídle, které budete žrát
  • Tipy redakce

Podcasty o jídle, které budete žrát

Naslouchat člověku, který rád jí, vaří a celkově jídlo miluje, je zážitek. Ta vášeň je až nakažlivá... Jídlo je vděčným tématem a vy máte výhodu, že žijete v době podcastové. Někoho lákají rozhovory o zdravém stravování, někoho o...