Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

5 jarních jídel s pažitkou

Svěží posel jara na talíři
4. 3. 2015 | Autor: Jana Kopřivová

1. K svačině

Sýrový krém s pažitkou a červeným pepřem

Kozí sýr je v kombinaci s lučinou natolik jemný, že zachutná i těm, kteří ho nemusejí.

2. Palačinky naslano

Pažitkové palačinky s jemnou bylinkovou náplní

Nadýchané palačinky s tvarohem a bylinkami přijdou vhod jako jarní večeře.

3. Rychlovka k večeři

Kuře na pažitkovém podmáslí

Čím déle budete maso marinovat, tím bude křehčí.

4. Jarní těstoviny

Pažitkové špagety s ricottou a oříšky kešú

Pro ty, co se neobejdou bez masa, můžete do špaget přidat kousky opečeného kuřecího nebo krůtího masa, šunky nebo...

5. Příloha i hlavní chod

Smetanové brambory s pažitkou a tahini

Pěkné nové brambory nemusíte loupat, stačí je umýt; jinak je oloupejte po uvaření.

Související

Voňavý souboj: čerstvé vs. sušené bylinky

Pokud mluvíme o aromatických bylinkách, čerstvé nemusí vždy znamenat to nejlepší. Kdy použít čerstvé a kdy sušené...

Přidat komentář