Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

7 nápadů, jak se zahřát s chilli

Vášnivě pálivé chilli papričky vás dokonale prohřejí, zvlášť v kombinaci s dalším kořením. Tady je sedm tipů, kam je přidat.
26. 11. 2014 | Autor: Jana Kopřivová

1. Do rychlých těstovin

Těstoviny s tuňákem, chilli a olivami

Večeře v italském stylu. Omáčka z trouby vám zachutná.

2. Do čokoládové pěny

Čokoládová pěna s chilli

Pikantní nádech chilli v čokoládové pěně zařídíte malým trikem. Místo toho, abyste řešili, jaký druh chilli použít, jak...

3. Do polévky

Dýňová polévka s chilli

Dýňový olej dodá polévce výraznou ořechovo-kořenitou chuť. Pokud ho nemáte, nahraďte ho kvalitním olivovým nebo...

4. Do guláše

Guláš v dalamánku

Pěkně pikantní překvapení vaše přátele nadchne a zpestří každou oslavu.

5. Do marinády k rybě

Konfitovaná treska s ostrou karotkou

Arabským světem inspirovaná mrkvová příloha dobře ladí se středomořským švihem rybího pokrmu.

6. Do horkého nápoje

Mayská horká čokoláda

Kdo by nechtěl ochutnat sladce palčivou mayskou horkou čokoládu, kterou ve filmu Čokoláda vařila Juliette Binoche? Po...

7. Do sýrových kostek

Sýrové kostky s chilli

Nebojte se chilli. Sýr pálivost utlumí, a taky kostky nebudete hltat všechny najednou. Snad.

Související

Jak na to: fermentovaná chilli omáčka

Pokud patříte k milovníkům ostrých chutí, pálivá papriková omáčka u vás doma určitě nechybí. Co si takhle připravit...

Přidat komentář