Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

7 nových receptů s jarní zeleninou

Na trhu se začíná objevovat první jarní zelenina a v lese plané bylinky. Vaření s nimi vnese jaro i do vaší kuchyně.
6. 5. 2015 | Autor: redakce Apetitu

1. Křupavý

Ředkvičkový salát s pomerančem

Krásně svěží. Sladkost pomeranče vyvažuje štiplavost ředkviček.

2. Voňavá večeře

Pstruh v balíčku s máslem s medvědím česnekem

Plané bylinky z lesa vnesou jaro i do vaší kuchyně.

3. Báječný předkrm

Špenátovo-mandlový dip s jogurtem

Báječný předkrm či lehká večeře

4. Osvěžující

Asijský salát s mrkví a paprikou

Podobně ochucený mrkvový salát se připravuje v jihovýchodní Asii, například ve Vietnamu. Je krásně křupavý a plný...

5. Pikantní

Mrkev s cizrnou po marocku

Jarní zelenina v aromatické úpravě

6. Hřejivá

7. Originální

Související

Jak jíst více zeleniny: klasická jídla v nové úpravě

Silný vývar, řízky a bramborová kaše nebo těstoviny carbonara – připravte si s námi klasiku, kterou jsme obměnili...

Přidat komentář