Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Likér, koblihy i maso. 7 nápadů, kam přidat skořici.

Vůně kompotu, závinu, svařeného vína... Skořice má bohaté využití nejen ve sladkých jídlech.
1. 12. 2014 | Autor: Jana Kopřivová

1. Hravé cukroví

Skořicoví sněhuláci

Pobaví děti i dospělé

2. Voňavé koblihy

Skořicové vločky

Kdo říká, že koblihy musejí mít jen oblé tvary? Vykrájet z nich můžete třeba i romantické vločky.

3. Asijská večeře

4. Silná polévka

Vietnamská polévka pho

Uvařte si doma barevnou a voňavou polévku pho! Do tajemství její přípravy a podávání vás zasvětí Vietnamky Thuy Duong a...

5. Víkendová snídaně

Skořicové lívance s medem

Bleskurychlé překvapení pro milovníky sladkých snídaní...

6. Omamný likér

Čokoládový likér se skořicí

Likéry schovávejte obzvlášť rafinovaně, nebo jich rovnou navařte víc. Hrozí totiž, že se nikdy nestihnou rozležet,...

7. Slavnostní dort

Skořicový dort s krémem a ořechy

Tenhle dort nebesky krásně voní a ozdobí každý sváteční stůl.

Přidat komentář