Využijte jedinečnou příležitost poznat nejlepší kuchyni z celého světa. Vše na jednom místě a pod širým nebem.
10. gastronomický trh časopisu Apetit startuje už v sobotu 19. června 2021. Kromě stánků prodejců a kulinářů byste v Grébovce neměli minout ani restaurační zónu, kde svoji nabídku rozprostře luxusní restaurace Mlýnec a další skvělé podniky. Okouzlí vás lahůdkovým menu vyladěným speciálně pro Apetit piknik. S návštěvou dlouho neotálejte, jejich delikatesy mizí rychlostí blesku.
1. České speciality v moderním hávu z Mlýnce
Šéfkuchař Vladimír Vaníček pro vás oživuje zapomenuté české speciality. Ctí tradiční postupy, ale nebojí se ani moderních kuchařských metod. Dát si nadčasové a elegantní menu na pikniku? Proč ne, piknikové dobroty nemusí být vždy jen do ruky.
Mlýnec vám letos naservíruje telecí ve dvou různých podobách: jednou jako tatarák se sušeným žloutkem, podruhé jako řízek s foie gras.
2. Domácí klobásky od Rooster Sausage Gourmet
Zapomeňte na klasiku s kečupem a hořčicí. Přijďte ochutnat vyladěné, ručně vyráběné klobásky z přeštického vepřového v bagetce z řemeslné pekárny. Společnost jim dělají domácí koprové okurčičky, nakládané jalapeňos či čedarová omáčka…
Tohle streetfoodové bistro nemůže v sobotu 19. června na Apetit pikniku chybět.
3. Moje jídlo – restaurace jakou svět neviděl
Tak trochu chytrá horákyně v restaurační zóně. Nabízí menu skvělého podniku, ovšem bez existující kamenné restaurace. Moje jídlo je parta lidí s velkou láskou ke gastronomii a jídlu jako takovému. Pokrmy sami připravují, balí i rozvážejí a slibují, že přivezou všechny chutě světa až k vašim dveřím.
Za autentičnost jídla ručí samotní kuchaři, kteří pocházejí vždy ze stejné země jako delikatesy, které vaří. Pro Apetit piknik připraví průřez kuchyněmi z celého světa. Vezměte své chuťové buňky na výlet!
Chcete ještě víc dobrot? Pokochejte se na našem Facebooku a Instagramu. Neunikne vám žádná novinka.
10. Apetit piknik
19. června 2021 od 10 do 20 hodin
Park Grébovka, Praha 2
1. Dny Apetit
19.–27. června 2021