Nová registrace Zapomenuté heslo

Červnový Apetit je v prodeji! V hlavní roli jahody, oběd jako od babičky a rozhovor s Hankou Michopulu

24. 5. 2025
Červnový Apetit je již v prodeji
Redakce Apetit

Červnový Apetit vychází ve čtvrtek 22. května a přináší inspiraci na přelom jara a léta. Hlavní hvězdou časopisu jsou jahody, které si vychutnáte v dezertech i ve zmrzlině. Apetit dále nabízí několik variant burgerů, které si upečete na grilu nebo na pánvi. Dětem k jejich svátku můžete vyrobit dort s motivem zvířátek – připravili jsme takové dorty, které působí nápaditě, přitom je zvládnete i bez zkušeností.

Červnové číslo vašeho oblíbeného časopisu Apetit je již na stáncích a vás určitě zajímá, na co se můžete těšit a co se dozvíte...

Pozveme vás mimo jiné na Apetit piknik, který se uskuteční 14. června v parku Grébovka v Praze a kam se sjedou nejlepší prodejci nejrůznějšího jídla a pití. Chystáme kuchařské show, rozhovory i program pro děti a vstupné je zdarma. Více informací najdete v červnovém Apetitu.

 

 

Jahodové hvězdy sezony a burgery pro všechny

  • Červen patří klasicky jahodám a my se těmto hvězdám rádi věnujeme. Upečte si bábovku s polevou, vdolky, buchty s pudinkem a vyrobte jahodové nanuky.
  • V rámci Dne otců jsme se zajímali, jak vaří muži, a vyšla nám z toho trojice skvělých jídel od králíka přes hovězí na pepři až po kuřecí supreme.
  • Burgery pro masožravce i vegetariány: vepřový, jehněčí, rybí, špaldový i ze seitanu.

 

 

Oběd u babičky i menu jako od profíka

  • Nostalgický oběd u babičky: podáváme masovou roládu, francouzské brambory, polévku s knedlíčky a jahody se šlehačkou.
  • Jak sestavit dokonalé menu? Rady šéfkuchařů, jak poskládat vše od předkrmu po dezert, abyste si rozvrhli čas, hostům chutnalo a nestrávili jste večer v kuchyni.

 

 

Hanka Michopulu a trendy ze sítí jako třešnička na dortu

  • Rozhovor s Hanou Michopulu: autorka knihy Skromné jídlo radí, jak se naučit vařit a neutratit mnoho peněz.
  • Trendy ze sítí: Tentokrát jsem se zaměřili na salát s křupavou rýží, který se stal virálním.

Autorka: Jana Kopecká, šéfredaktorka časopisu Apetit

Sdílet článek

Šéfredaktorka Apetitu Edice Apetit Apetit

Související články