Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Květnový Apetit právě v prodeji: Uspořádejte hostinu na čerstvém vzduchu a překvapte maminku dezertem

Apetit 5/2022
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Užijte si s květnovým Apetitem, který vychází už 14. 4., jedno z nejkrásnějších období v roce. 

Uspořádejte s námi pro své blízké hostinu pod širým nebem, kde zkrátka jídlo chutná nejlépe. V menu by neměla chybět májová brynza i první úroda čerstvé zeleniny i ovoce  –  chřest, špenát, jarní cibulka, rebarbora, ředkvičky, jahody...

Připravte si pestré saláty plné rozmanitých chutí i barev a podlehněte kouzlu snadné přípravy masových kuliček z trouby. Mamince upečte za vždy otevřenou náruč k svátku dechberoucí dezert. 

Taťána Shamma vás naučí pohlížet zcela jinak na stravování bez masa, Hana Šindelářová vám prozradí vše, co jste chtěli vědět o zavařování, Anička Grosmannová se ve své glose zamyslí nad lidovým jídlem a Hanka Zemanová vás díky své stejnojmenné kuchařce provede rytmem roku. 

Apetit, napsáno s chutí.

TIP REDAKCE
Květnový Apetit je v prodeji od 14. 4. Objednat si ho ovšem můžete až do schránky – poštovné je na nás! Uniknout by vám neměla ani nabídka předplatného – k ročnímu předplatnému Apetitu mužete nyní získat zajímavé dárky nebo ho v rámci jarních Dnů Marianne můžete pořídit s úžasnou slevou. 

Objednávka Apetitu & předplatné

Související články

Autor: Martina Kojzarová

Apetit magazín

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?
  • Zajímavosti

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?

Vánoce bez másla? To si snad ani neumíme představit! Je základem dokonalého cukroví, zjemní slavnostní pokrmy a dodá jim tu správnou chuť. Ale víte, jak poznat to opravdu nejlepší? Prozradíme vám, jak technologie výroby ovlivňuje jeho...