Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zářijový Apetit právě v prodeji: S chutí do školy

Apetit 9/2024
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Se zářijovým číslem Apetitu, které vychází 15. 8., si užijete naplno babí léto a začnete se připravovat na nový školní rok. S námi návrat do běžného pracovního a školního režimu zvládnete na jedničku. S odbornicí na výživu Karolínou Fourovou se blíže podíváme na dětské svačiny, připravíme si rychlá jídla v horkovzdušné fritéze a dáme druhý život zbytkům příloh a proměníme je v lahodná jídla.

Odbornice na výživu Karolína Fourová v rozhovoru prozradí, jaké jídlo chystat dětem (nejen) ke svačinám, na co si dávat pozor a s čím si naopak příliš nelámat hlavu.

Se začátkem školního roku Apetit připravil nový seriál, který vás provede základy vaření. V prvním díle se věnujeme vybavení kuchyně: dozvíte se, co opravdu potřebujete, aby se vám dobře vařilo.

Letošní září bude hodně křupavé, připravili jsme recepty z kukuřičných lupínků a vařili jsme také v horkovzdušné fritéze, protože vám chceme dokázat, že tento moderní spotřebič nevyužijete jen na hranolky. Upekli jsme také dezerty plné ořechů a ovoce, které dozrává koncem léta. A protože se v září řeší problematika (ne)plýtvání, rozhodli jsme se i my zbytečně nevyhazovat jídlo. Zaměřili jsme se na přílohy a vymysleli originální řešení, jak v nových jídlech zužitkovat těstoviny, brambory i bramborovou kaši nebo knedlíky.

Babí léto si s námi užijete i na cestách. Tentokrát jsme se vypravili za vínem do Itálie a poradíme vám, jaká vinařství navštívit poblíž známého města Verona. A také jsme se zajímali o české lanýže. Věděli jste, že jedna z nejvzácnějších kuchařských ingrediencí se začíná pěstovat i u nás, tak jako tomu bylo kdysi? Podrobnosti se dočtete v reportáži.

Zářijový Apetit je v prodeji od 15. 8.
Apetit, napsáno s chutí

Skryt pre seznam

TIP REDAKCE
Hledáte vhodný dárek nebo chcete potěšit sami sebe? Vsaďte na předplatné! Přináší radost každý měsíc a navíc si můžete vybrat z něolika variant tu, která sedne právě vám nebo někomu z vašich blízkých. Můžete zvolit výraznou slevu, nebo některý ze skvělých bonusů – tento měsíc je v nabídce dokonale vyvážený ROKU GIN. Ten spojuje šest výrazných japonských rostlinných složek s osmi tradičními bylinnými ingrediencemi. Každá složka je pečlivě vybrána a sklizena v optimálním bodě zralosti, aby přinesla nejlepší chuť. ROKU GIN je výjimečným dílem precizního řemesla, které v sobě ukrývá to nejlepší z každé sezóny. Objednejte si roční předplatné časopisu Apetit a japonský řemeslný gin bude váš.

Skryt pre seznam
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín