Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zbyly vám olivy?

olivy
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Nevíte, co dělat s olivami, které zbyly po večírku? Nechte se inspirovat našimi tipy a žádná oliva nepřijde nazmar.

 

Olivy rozmixujte nebo pomocí lisu na česnek propasírujte. Vzniklou pastu, ochucenou česnekem a bylinkami, můžete využít jako náplň do vepřové panenky. Bude se vám hodit i ke kuřecím stehýnkům po italsku a smícháním pasty a sardelek získáte skvělou tapenádu na topinky.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč