Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Domácí vanilkový extrakt

Domácí vanilkový extrakt

Vyrobte si domácí vanilkový extrakt! Ve správných podmínkách ho můžete skladovat velmi dlouho, a budete ho tak mít po ruce, kdykoliv bude potřeba.



1. 12. 2009 | Autor: redakce Apetitu

Potřebovat budete dva vanilkové lusky, 100 ml kvalitní vodky a uzavíratelnou nádobu (lahvičku). Lusky po celé délce nařízněte, zalijte vodkou, uzavřete nádobu a uložte na chladné a tmavé místo. V prvním týdnu je potřeba směs denně protřepat, pak přibližně dvakrát týdně. Ideální doba odležení před prvním použitím jsou dva měsíce.

A na co se vám bude extrakt hodit? Například na cheesecake s bílou čokoládou nebo malinovou bábovku.

Související

Podlehněte lahodným domácím marokánkám i florentýnkám

Je libo marokánky nebo florentýnky? Většina z nás v těchto názvech nevidí rozdíl a často je používáme podle toho, jak...

Přidat komentář