Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Krutony nejen do rybí polévky

Krutony nejen do rybí polévky

Opečené kousky chleba, bagety nebo housky bývají součástí zeleninových salátů a krémových zeleninových polévek. Chybět nemohou ani ve vánoční rybí polévce.



8. 12. 2009 | Autor: redakce Apetitu

Kostičky pečiva můžete jednoduše usmažit v pánvi na oleji, másle nebo sádle. Pokud jich potřebujte větší množství, je lepší (i o něco zdravější) upéct krutony na plechu v troubě. Pokud jim chcete dát šmrnc, můžete je před pečením posypat parmezánem a zakápnout olivovým olejem.
Zbylo vám pečivo?  Nakrájené na kostičky ho zamrazte a až bude krutonů třeba, rozložte je na plech a upečte.

REKLAMA

Přidat komentář