Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Domácí paštika

Domácí paštika

Domácí paštika je skvělou chuťovkou pro návštěvy. Příprava vyžaduje trochu více času, ale rozhodně se vyplatí. Navíc můžete plně uplatnit svojí fantazii a oblíbené chutě. Svůj výtvor můžete použít i jako vánoční dárek, třeba s formičkou a receptem!



14. 12. 2009 | Autor: redakce Apetitu

Základem paštiky je tučné maso nebo játra, případně slanina či špek. Dochucuje se vínem, muškátovým oříškem, jalovcem, tymiánem, brusinkami, švestkami či meruňkami. Použít můžete i sušené houby.

Vyzkoušejte domácí francouzskou paštiku, paštiku s cibulovou marmeládou nebo paštiku z kuřecích jater s jablečno-šafránovým čatní.


REKLAMA

Přidat komentář