Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Jídlo pěkně v teple

Jídlo pěkně v teple

Jak postupovat, aby vám jídlo příliš rychle nevychladlo.


3. 2. 2010 | Autor: redakce Apetitu
Do alobalu můžete zabalit nebo jím přikrýt maso a pečené potraviny.

Aby rychle neutíkalo teplo z hrnce s těstovinami, rýží nebo se zeleninou, obalte zespodu pokličku utěrkou nebo ručníkem.

Omáčka tak rychle nevychladne, když omáčník před použitím naplníte horkou vodou. Než do něj dáte omáčku, vodu vylijte a osušte ho.

Než začnete servírovat na talíře, nahřívejte je zhruba pět minut v troubě při 100 °C.
REKLAMA

Přidat komentář