Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Sušené ovoce

sušené ovoce
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Jíte rádi sušené meruňky a používáte při pečení rozinky? 

 

Sušené ovoce vždy před konzumací proplachujte v teplé vodě. Odstraníte tak nečistoty a umělé látky, které se používají při sušení. Proplachujte i ovoce, které chcete přidat do moučníku. Díky propláchnutí navíc ovoce nabobtná.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč