Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Křupavý bramborák

Křupavý bramborák

Jak docílit toho, aby byl bramborák krásně křupavý?
9. 3. 2010 | Autor: redakce Apetitu

Postupujte jako vždy, ted nastrouhané brambory nechte chvíli odstát, pak z nich vymačkejte vodu a slijte ji.
Místo mouky ale zkuste použít dětskou krupičku.

Související

Vychytaný upgrade pokrmů ze školní jídelny

Vyzkoušejte staré známé klasiky ze školní jídelny, na které více či méně rádi vzpomínáte. Potřebujete nasytit více...

Bramborák po každé jinak

Jedno z nejoblíbenějších jídel vděčí za svou popularitu především skutečnosti, že není náročné na suroviny ani na...

Přidat komentář