Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vaření s kapary

Ryba s kapary
ZDROJ: Commons Wikimedia
sdílet:

Kapary jsou uzavřená poupata květů keře kapary trnité. Nejčastěji se nakládají do octa nebo do soli a používají se hlavně ve středomořské kuchyni.

 

Kapary naložené pouze v soli před vařením propláchněte.Při vaření je nechte jen lehce prohřát. Během delší tepelné přípravy začínají kapary hořknout.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

TOP potraviny pro zlepšení stavu pokožky obličeje a těla

TOP potraviny pro zlepšení stavu pokožky obličeje a těla

Atraktivní a upravený vzhled je cílem každé dívky. K tomu se doporučuje nejen používat různé kosmetické přípravky, ale také zvýšit konzumaci potravin, které obsahují nejvíce zdraví prospěšných látek. Ve skutečnosti existuje poměrně velký...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč