Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Domácí těstoviny

Domácí těstoviny

Aby se při krájení nebo stáčení těstoviny nelepily, posypte je moukou. Před vařením ji opatrně setřeste.
13. 4. 2010 | Autor: redakce Apetitu

Lepkavost snížíte také tak, že pláty těsta zavěsíte na šňůru, přes opěradlo židle nebo na suchou čistou utěrku a necháte zaschnout. Dobře usušené těstoviny vydrží i několik měsíců.

Pokud máte v plánu těstoviny uskladnit, nesolte je.

Související

Penne, tagliatelle nebo fusilli aneb Znáte druhy italských těstovin?

Některé jsou naplněné, jiné zase duté. Liší se svou velikostí, tvarem, délkou a šířkou. Řeč je o těstovinách, kterých...
REKLAMA

Přidat komentář