Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Rybí filety bez kostí

Rybí filety bez kostí

Chystáte se podávat ryby dětem? Chcete si doma připravit tatarák z lososa? Vykostěné chlazené filety věc podstatně usnadní.
9. 9. 2008 | Autor: redakce Apetitu

Vykostit můžete v podstatě jakýkoli rybí filet, opravdu výborně to funguje u lososa. Má totiž velké kosti, které jsou dobře vidět a snadno se vyndavají.
Jak na to? Po povrchu ryby přejíždějte prsty, lehce přitom přitlačte, když narazíte na kost, vytáhněte ji pinzetou nebo malými kleštičkami.
Když zrovna nemáte po ruce pinzetu, sáhněte po nožíku podobném tomu na obrázku. Nalezenou kostičku opatrně zachyťte mezi tupou stranu ostří a nehet na palci a vytáhněte.
Speciální pinzetu na rybí kosti prodává například La Vecchia Bottega za 565 Kč.

REKLAMA

Přidat komentář