Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Aby ovoce nezhnědlo

Aby ovoce nezhnědlo

Nakrájené ovoce jako hrušky, jablka nebo avokádo má sklon hnědnout. Aby cestou na koláč nebo do salátu nezhnědlo, můžete ho nakrájené zakapat nebo protáhnout citronovou šťávou. Tu ale pak nejspíš pocítíte v chuti. Podobně vám poslouží také miska se studenou vodou s pár špetkami soli, kam ovoce ponoříte a ponecháte do chvíle, kdy podle receptu přišel jeho čas (sůl v chuti není znát). Je to podobné, jako když nechcete, aby zhnědly brambory, těm ale v žádném případě nedopřávejte v syrovém stavu žádnou kyselou sprchu ani koupel, při vaření by pak nezměkly a chutnaly podivně.
24. 10. 2008 | Autor: redakce Apetitu

 

REKLAMA

Přidat komentář