Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Jak nejlépe upéct brambory

Jak nejlépe upéct brambory

Moučnaté brambory (varný typ od B po C) vydrhněte kartáčem, osušte a ponechte ve slupce.
27. 11. 2008 | Autor: redakce Apetitu

Vložte je na plech a pečte v troubě při 175 °C zhruba hodinu a čtvrt doměkka. Správně upečenou bramborou by měla hladce projet tupá špejle. Hned jak upečené brambory vyndáte z trouby, propíchejte je vidličkou tak, aby řady otvorů vytvořily tvar písmena X. Palci a ukazováčky obou rukou zmáčkněte bramboru mezi rameny X tak, aby se rozevřela. Díky tomu z ní nejen unikne pára, ale bude na ní i lépe držet sůl, máslo nebo jiná náplň.

Související

Brambory v hlavní roli

Brambory v hlavní roli

Pusťte je na jeviště, a budou se dít věci! I když tu vystupují už pět set let, nezevšedněly a stále dovedou příjemně...
REKLAMA

Přidat komentář