Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Ryby v papíru

Ryby v papíru

Jak pohodlně upéct rybu a dostat ji na stůl pěkně v celku.
3. 12. 2008 | Autor: redakce Apetitu

Menší celá ryba (nebo porce ryby či kuřete) se snadno peče ,v balíčku‘. Jednotlivé balíčky si můžete připravit dopředu a uchovat několik hodin (maximálně ale do druhého dne) v lednici. Připravte si obdélníky nebo čtverce pečicího papíru, ryby obložte a naplňte bylinkami (třeba šalvějí, bazalkou, tymiánem) a plátky biocitronu. Podložit je můžete také vařenými těstovinami nebo spařeným kuskusem. Osolte je však až těsně před pečením. Okraje papíru přehněte směrem ke středu a pevně zatočte, totéž udělejte po stranách. Pečte v předehřáté troubě. Před podáváním položte celé balíčky na talíře.

A jak poznáte, že je ryba opravdu upečená? Zmáčkněte ji v nejsilnější části – pokud je pevná, můžete servírovat.

REKLAMA

Přidat komentář