Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

3× klasická česká omáčka

Svíčková omáčka
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Jste ‚omáčkoví‘? Bez klasických omáček jako by česká kuchyně ani nebyla. Máme pro vás tři skvělé podzimní recepty na omáčku s masem.

Podzim se chladným počasím přihlásil plnou silou. Dopřejte si proto vydatnou českou kuchyni. Zahřeje tělo i duši. Vegetariáni se tentokrát nenajedí. Naše omáčky jsou skvělé s telecím, hovězím i se zvěřinou. Bez masa to totiž nejde. Masový vývar a vypečená šťáva z masa tvoří základ omáček a dodává jim silnou, plnou chuť. Ochutnejte je!

3× česká omáčka:

Připravila Jana Kopřivová

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...