Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Upečte si křupavý chleba bez kynutí

Máme pro vás čtyři křupavé chleby bez kynutí. Skvělé pro nedočkavce, kteří nechtějí čekat, až těsto vykyne, i pro ty, kteří s kynutým těstem (neúspěšně) bojují.
24. 5. 2011 | Autor: redakce Apetitu

Ploché chleby jsou upečené do půlhodiny, na ty ve tvaru bochníku si počkáte o něco déle. Všechny chleby, které jsme pro vás připravili, mají společné jedno – nadýchané a křupavé jsou i bez zdlouhavého kynutí.

Domácí chléb skvěle doplní mořská sůl ve vločkách nebo krystalcích, čerstvé bylinky v obměnách podle sezony (např. rozmarýn, tymián) a chlebové koření (kmín, fenykl). Aby se vám nepřichytly k plechu, pečte chleby na pečicím papíru nebo na vrstvičce mouky.

4× recept na chleba bez kynutí:

 

Připravila Jana Kopřivová

 

 

Související

Focaccia s fíky a kozím sýrem

Zralé plody fíků jsou nafialovělé s výrazně sladku dužinou. Báječně se proto doplňují s kozím sýrem.
REKLAMA

Přidat komentář