Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pocitový teploměr

grilované špízy
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Poradíme vám, jak poznáte správnou teplotu pro grilování i bez teploměru.

Dejte ruku zhruba 12 cm nad mřížku grilu a stopněte si, jak dlouho ji tam pohodlně udržíte. Jedna či dvě vteřiny znamenají, že teplota je ideální pro mušle a krevety. 3–4 vteřiny = steaky, karbanátky, řízky, ryby, zelenina, ovoce. 5–6 vteřin se hodí na pečení větších kusů pod sklopeným víkem grilu. 7 vteřin = pomalé opékání.

Vyšlo v časopise Apetit.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč