Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Co jíst v červenci

Co jíst v červenci

V červenci si dejte křehoučkou zeleninu. Pokud jste na jaře zaseli, nyní můžete sklízet plné koše úrody.

29. 6. 2011 | Autor: redakce Apetitu

Křehká zelenina


Elegantní přílohou k masu je čerstvý hrášek nebo svěží zelené fazolky. Na záhoncích se zazelenají také cukety. Jezte je, dokud jsou křehké a mladé. Nebojte se ochutnat ani jejich květy – skvělé jsou smažené v těstíčku podobně jako kosmatice nebo plněné sýrovou směsí. Jako přílohu si dejte pečené mladé cibulky, které stále ještě neztratily nic ze své výrazné chuti. A když se vám nechce vařit, dejte si lehký listový salát. Úžasně vás osvěží také okurky. V kombinaci s podmáslím si z nich můžete připravit jednoduchou studenou polévku. V červenci nezapomeňte ani na ryby. Křehká letní zelenina a voňavé bylinky je skvěle doplní. Ve slupce si k nim opečte také nové brambory.

Připravila Jana Kopřivová
REKLAMA

Přidat komentář