Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Jak poznat správně uvařený džem

Jak poznat správně uvařený džem

Víte, jak poznáte, že je váš domácí džem správně uvařený a dostatečně hustý?
29. 6. 2011 | Autor: redakce Apetitu

Ať už se rozhodnete pracovat se želírovacím cukrem, nebo s ovocem (dobře želírují třeba jablka a rybíz) a cukrem, správný moment k přesunu do sklenic poznáte stejně. Na čistý talířek natřete čistou lžící či vařečkou trochu vroucí směsi, po chvilce do ní dloubněte – pokud je tuhá, můžete plnit.

Vyšlo v v časopise Apetit.

Související

Želírovací prostředky a jejich použití při přípravě domácích džemů a marmelád

Jahodový, višňový, malinový, meruňkový, rybízový nebo třeba švestkový. Příprava domácích džemů je na spadnutí, a tak...
REKLAMA

Přidat komentář