Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak poznat správně uvařený džem

Jak poznat správně uvařený džem
sdílet:
Víte, jak poznáte, že je váš domácí džem správně uvařený a dostatečně hustý?

Ať už se rozhodnete pracovat se želírovacím cukrem, nebo s ovocem (dobře želírují třeba jablka a rybíz) a cukrem, správný moment k přesunu do sklenic poznáte stejně. Na čistý talířek natřete čistou lžící či vařečkou trochu vroucí směsi, po chvilce do ní dloubněte – pokud je tuhá, můžete plnit.
 

Vyšlo v v časopise Apetit.
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč