Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Kdy marinovat maso

Kdy marinovat maso

Zkuste maso marinovat až po opečení. Získáte skvělý dresink.
27. 7. 2011 | Autor: redakce Apetitu

Marinády dovedou na grilu udělat pěknou paseku. Proto je výhodný opačný postup: maso nebo ryby nejdřív ogrilujte a teprve potom naložte do marinády – tak jako tak by mělo maso po upečení odpočívat – a marinádu pak sníte jako dresink.

Na hovězí je skvělá směs olivového oleje, šalotek či jarních cibulek nakrájených na kolečka a červeného vinného nebo balsamikového octa. Na drůbeží maso se hodí olej s nasekanými bylinkami. Na ryby vyzkoušejte třeba tekutý med smíchaný se sójovou omáčkou.

Vyšlo v časopise Apetit.
REKLAMA

Přidat komentář