Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Nenechte si uplavat grilovanou rybu

Nenechte si uplavat grilovanou rybu

Poohlédněte se po zdravé a rychlé večeři v místním rybníce.
2. 9. 2011 | Autor: redakce Apetitu

Teplým dnům ještě není definitivně konec, tak neuklízejte svůj zahradní gril daleko do komory. Po všech těch steacích vyzkoušejte něco lehčího – grilovanou rybu. Můžete ji dát péct jen tak v celku a poté pouze dosolit nebo připravit bylinkovou omáčku a zabalit ji do alobalu. Rybí maso je křehké, jemné a rychle hotové. Podávejte ho například s bramborami a exotickými ovocnými omáčkami.

Sardinky se dají grilovat na speciální pánvi, na mřížce v troubě nebo na venkovním grilu. Spolu s citronem a špenátem budou souznít v dokonalé harmonii. Treska zaobalená ve slaninovém kabátku je přípustným kompromisem mezi superlehkou rybou a prostopášnou slaninou. V takové podobě si ji můžete dopřát. Kdo jednou okusil kouzlo uloveného pstruha na másle, zůstává této rybě věrný. Podlehněte pstruhu na ten nejpřírodnější způsob i vy.

3× recept na grilovanou rybu:


Připravila Lucie Perlíková



REKLAMA

Přidat komentář