Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Padá hruška, upečte koláč

Padá hruška, upečte koláč

Podzim nám shazuje krásné hrušky rovnou do náruče. Najděte si nejkrásnější hrušeň v okolí a zbavte ji sladkých plodů.
24. 9. 2011 | Autor: redakce Apetitu

Hruška sice není nekonečným zdrojem vitaminu C jako většina ovoce, ale těsně pod slupkou se ukrývá velké množství vitaminu B. Proto slupku z hrušek pokud možno neloupejte. Je měkká a snadno stravitelná. Užijte si nejsladší ovoce s krásnou a pevnou dužinou ve šťavnatých koláčích.

Hrušky jsou s ostružinami nerozlučná dvojka. Zvlášť pokud se jedná o pečení. Ve smetanovém krému jsou prostě k pomazlení. Hrušky povařené v portském chytí růžovou barvu a vynikající chuť. Přelijte je pomerančovou omáčkou a podávejte jako královský dezert. Hruškový koláč si doslova zamilujete, a to díky tvarohovému těstu a nadýchané sněhové pokrývce.

3× recept s hruškami:


Připravila Lucie Perlíková
REKLAMA

Přidat komentář