Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Červená cibule je skvělá do salátů

Červená cibule je skvělá do salátů

Červená cibule má právě sezonu a je to opravdová lahůdka.


24. 9. 2011 | Autor: redakce Apetitu

Cibule s červenou až fialovou slupkou má jemnější chuť než žluté odrůdy. Je skvělá syrová i tepelně upravená. Působí preventivně proti infekcím, posiluje imunitu a chuť k jídlu.

Při nákupu vybírejte suché pevné cibule s hladkou slupkou, vyhýbejte se té, která raší a plesniví. V chladu, suchu a tmě vydrží až dva měsíce.

Červená cibule je díky své jemné chuti a nepalčivosti skvělá v salátech. Chutnat vám bude také v koláči nebo čatní. Ochutnejte marmeládu z červené cibule (recept).


Související

Salát z aromatických zelených lístků

Zeleninu na salát a zálivku si můžete připravit pár hodin předem a uchovat je v chladničce. Dohromady je smíchejte až...
REKLAMA

Přidat komentář