Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Trhejte šípky po hrstech

Trhejte šípky po hrstech

Poslal vás někdo k šípku? Nezlobte se na něj a utíkejte do přírody k nejbližšímu keři. Drobné rudé plody umějí mnohem víc než jen dát barvu a chuť ovocnému čaji.
1. 10. 2011 | Autor: redakce Apetitu

Šípky jsou rozšířené po celé Evropě. Bujné keře se na podzim obsypou malými, zářivě červenými plody, které jsou nabité vitaminem C, vápníkem, rutinem a lykopenem. Při sběru vybírejte drobné, pevné a jasně vybarvené plody. V sychravém podzimním počasí se budou hodit – působí preventivně proti nachlazení a infekcím. Máme pro vás tři nápadité recepty, které vás přesvědčí, že rudé šípky jsou dobré nejen v osvěžujícím a léčivém čaji.

3× šípkový recept:


Související

REKLAMA

Přidat komentář