Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Sezona: říjnová zelenina

mrkev, okurka, rajčata
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:

Podzim přináší na naše talíře těžší, zemitější chutě. Víte, jakou zeleninu si vychutnat právě teď?

K podzimu patří bez debat brambory. Jídla z nich mají spousty variant, ochutnat můžete české krajové i zahraniční speciality. Hlávkové zelí je nejlepší podušené ve sladkokyselé úpravě. Hodí se jako příloha k masu, náplň do koláčů, do buchet, k zapékání.

Zajímavou podzimní chutí oplývá také kapusta. Říjen přeje kořenové zelenině. Ta by ve vaší kuchyni neměla chybět po celý rok. Spolu s cibulí vytvoří lahodný základ omáčkám i polévkám. V říjnu ochutnejte také štiplavou ředkev, jemný pórek a nasládlou červenou řepu. Načerpáte z nich vitaminy a minerály pro blížící se zimní období.

3x říjen na talíři:

Připravila Jana Kopřivová

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč