Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Jak na krájení knedlíků

Jak na krájení knedlíků

Chcete vařit knedlíky a nevíte, jak je zatepla úhledně naporcovat?
9. 1. 2009 | Autor: redakce Apetitu

U kynutých začněte propíchnutím, to jde nejlépe špejlí, použít můžete i vidličku. Jakékoli knedlíky můžete krájet velkým ostrým nožem, anebo tradiční bílou nití: Střed nitě dlouhé cca 60 cm podvlečte pod knedlík tak daleko, jak silný má být plátek. Pak konce překřižte a pořádně za ně zatáhněte.

Prodejny domácích potřeb nabízejí i speciální strunový kráječ.

Menší kulaté knedlíky rozdělte dvěma vidličkami: zabodněte je zády k sobě doprostřed a pak jimi trhněte.

Související

Jemný ořechový knedlík s pastinákem

Ořechy a pastinák dodají slavnostní verzi houskových knedlíků kořenitou chuť.
REKLAMA

Přidat komentář