Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Top 10 receptů z časopisu Apetit

Slavnostní dort chiffon s limetkou, zázvorem a kokosem
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Apetit slaví sté vydání. Představujeme vám nejoblíbenější recepty, které vyšly v uplynulé stovce čísel. Redakce je vybrala na základě spousty nadšených reakcí čtenářů. Věřte nám, stojí za ochutnání!

  1. Nejlepší čokoládový dort je prostě bezkonkurenční. Hříšná čokoláda uvnitř i na povrchu.
  2. Božské kynuté buchty chutnají jako od babičky. Tuhle absolutní klasiku se musíte naučit i vy.
  3. Salát Caesar jsme pro vás připravili podle receptu nesmlouvavého šéfa Zdeňka Pohlreicha. Pěkně poctivě a podle původního receptu, s římským salátem a ančovičkovou zálivkou.
  4. Pomalu pečená kachna vás dostane na kolena. Se zlatavou a křupavou kůrčičkou ozdobí nejen sváteční stůl.
  5. Chilli con carne jsme v našem receptu obohatili o čtvereček čokolády, která jídlo promění v gurmánský zážitek. Skvělý tip na pálivou texaskou specialitu pro partu kamarádů.
  6. Tvarohová bábovka vydrží vláčná několik dnů. To ale s největší pravděpodobností asi vůbec neotestujete… Kombinace tvarohu a citronové vůně je geniální.
  7. Karbanátky dědy Bohouše se staly nedílnou součástí našich víkendových obědů. Jiné karbanátky už neděláme. Přidejte je do svého výběru těch nejlepších rodinných receptů i vy.
  8. Špagety aglio e olio s krevetami máte uvařené během chvilky. Lehce pikantní italské těstoviny nezklamou hlavně v létě. Pokud vám mořské plody nejsou sympatické, vyzkoušejte recept minimalistický.
  9. Vichyssoise osvěží v horkých dnech. Chlazená francouzská specialita se stala naší láskou na první ochutnání. Bude i vaší?
  10. Božský svatební dort nepotřebuje komentář. Na obálce Apetitu se objevil v květnu 2006 a do jeho přípravy se pustila spousta z vás. Záplava svatebních fotografií nás překvapila a potěšila. Výjimečný dort pro výjimečnou příležitost.

Všechny recepty najdete také v červencovém vydání časopisu Apetit.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč