Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Grilování: 3 jednoduché marinády

Grilování: 3 jednoduché marinády

Naložte maso do fantastických marinád, které nás naučil břevnovský řezník František Kšána.

22. 6. 2012 | Autor: redakce Apetitu

Následující recepty se vám budou hodit nejen při letním grilování. Marinády dodají masu chuť a také ho změkčí.


Tipy & triky


Nebojte se jakkoli experimentovat. Marináda se dá vyladit velmi osobitě, a tak vedle sebe můžete bez obav dát lžíci medu s hořčicí, cukr s křenem, chilli i bylinky s octem.

Marinádu nemíchejte v kovových nádobách, ztrácela by chuť. Vždy je lepší mísa skleněná, porcelánová či plastová nebo mikrotenové sáčky či plastová uzavíratelná krabička.




REKLAMA

Přidat komentář