Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Sladká tečka po grilování

Sladká tečka po grilování

Jaké dezerty servírovat závěrem letní party?
18. 7. 2012 | Autor: redakce Apetitu

Využijte teplo rozpáleného grilu a na zakončení grilovací party si připravte horké ovoce. Báječný je sladký šťavnatý ananas nakrájený na plátky a obalený v mátovém cukru. Grilováním dužina změkne, zesládne a lákavě zkaramelizuje. Podávejte s kopečkem vanilkové zmrzliny, která vytvoří dokonalý kontrast mezi horkým a osvěžujícím.

Dáváte přednost klasice z trouby? Nic vám nebrání upéct s předstihem jednoduchou bublaninu nebo koláč. Sezonního ovoce jsou nyní plné zahrádky i trhy, výběr je jen na vás. Borůvky, maliny, meruňky, nebo snad broskve? I takový dezert, i když ne z grilu, zmizí ze stolu rychlostí blesku.


REKLAMA

Přidat komentář