Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Nenechte jídlo vychladnout

Nenechte jídlo vychladnout

Jíte pomalu a vadí vám, že jídlo na talíři rychle stydne?
22. 1. 2009 | Autor: redakce Apetitu

Pomůže vám, když talíře nebo misky před podáváním jednoduše a ekologicky šetrně nahřejete. Využijte k tomu zbytkové teplo z vaření. Máte-li rozehřáté elektrické plotýnky po vaření, položte talíře na ně a ony se prohřejí. Pokud jste jídlo pekli v troubě, stačí nádobí vložit po pečení do vypnuté trouby, prohřeje se zbylým teplem, které byste jinak k ničemu nevyužili. Další možností je talíře položit na hrnec, ve kterém máte uvařené jídlo (jako pokličku). V zimě můžete nahřívat talíře také na akumulačních kamnech i na některých radiátorech.

REKLAMA

Přidat komentář