Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Z redakční kuchyně: ledová káva

Z redakční kuchyně: ledová káva

Ledová káva je v parném létě výborný osvěžující nápoj, nejen pro milovníky kofeinu. Podle našeho návodu si ji snadno připravíte sami doma.
26. 7. 2012 | Autor: redakce Apetitu

Ledovou kávu z oblíbené kavárny si můžete připravit i doma, a to rychle a jednoduše. Stačí jen smíchat vaše oblíbené předem uvařené a vychlazené espreso s mlékem a kostkami ledu. Vše pořádně rozmixujte nebo prošejkrujte, aby se vytvořila hustá pěna. Pak už jen přelijte do vysokých sklenic, a lahodný nápoj je na světě.

Pokud chcete mít kávu speciální, navrch přidejte šlehačku (samozřejmě domácí), čokoládu nebo špetku skořice. Pro opravdu mlsné jazýčky doporučujeme ještě přidat sladký sirup s vanilkovou, karamelovou, oříškovou nebo jinou příchutí, brčka na ozdobu.

Tip redakce: Pokud běháte po městě a přepadne vás chuť na kávu, zajděte do nově otevírané pobočky Starbucks v blízkosti stanice metra I. P. Pavlova. Při návštěvě ochutnejte zrnkovou kávu Three Region Blend. Unikátní směs káv pochází z pěstitelských oblastí Ameriky, Afriky a Tichomoří, díky čemuž získala svoji jedinečnou chuť, ve které se snoubí květiny, bylinky a citrusy.

Připravila Irena Vaňková

REKLAMA

Přidat komentář