Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Jak na to: kuřecí maso na grilu

Jak na to: kuřecí maso na grilu

Kuřecí maso má tendence k vysychání a poněkud mdlé chuti. S jeho úpravou je proto třeba si vyhrát.
31. 7. 2012 | Autor: redakce Apetitu

Naložte kuřecí maso do fantastických marinád, které mu dodají chuť a zároveň ho změkčí. Nebojte se experimentovat a marinády vylaďte velmi osobitě. Spojit můžete med s hořčicí, pepř s křenem, bylinky s octem i česnek s olivovým olejem. V receptu na kuřecí špízy s cuketou a paprikou jsme využili kombinaci thajské chilli pasty a jemného kokosového mléka. Kousky masa na špejli se lépe jedí, a navíc vám při grilování nebudou propadávat mřížkou do žhavého uhlí.



Osvědčeným trikem je také naložení kuřecího masa do jogurtu. Ochutit ho můžete třeba směsí indického koření. Šťavnatost a vůni předá masu i náplň ze sýra, oleje a bylinek. Sýrová pasta se opatrně vetře pod kůži a pak stačí už jen kuře grilovat. V receptu na plněná kuřecí prsa jsme do náplně použili parmazán a bazalku. Pochutnáte si!

Vyhrajte v letní soutěži novou vůni značky Carolina Herrera 212 VIP ROSÉ.

REKLAMA

Přidat komentář