Tentokrát neslibujeme expresní přípravu. Zato pro vás máme jídla, která provoní váš byt a zahřejí v žaludku. Rozpalte troubu a vyberte si některý z následujících receptů.
Radim Stráník je původem inženýr, který se zabývá výpočty simulovaných automobilových crash testů. S výrobou fermentovaných omáček z moravských rajčat slaví mezi zákazníky velké úspěchy. Zájem je takový, že s...
O Francouzech je známo, že milují žabí stehýnka. Předpokládá se, že zvyk má kořeny ve 12. století u francouzských mnichů, kteří je začali jíst v období půstu, kdy nesměli z náboženských důvodů jíst maso. Protože církev žáby...
Také si už bez mazance, beránky a nádivky neumíte Velikonoce představit? Nejvýznamnější křesťanský svátek vrcholí Velikonočním pondělím, avšak již od Škaredé středy je tento týden spojen s mnoha tradicemi včetně těch kulinářských.
...
Neexistuje žádná univerzální rada, která by všem zajistila stálé zdraví, krásu, dlouhověkost a navíc ještě ideální postavu. Platí ovšem, že strava by měla být pestrá, barevná a co nejméně průmyslově zpracovaná. Taková totiž bude přirozeně...
Velikonoce jsou oslavou jara, rodinných setkání a nových chutí. Procházky v jarním slunci, barevná vajíčka a sladké dobroty nám dodávají energii a radost. V tomto článku se podíváme na recepty, které mohou vaše Velikonoce ještě více osladit...
Přemýšlíte, že své cukrářské umění povýšíte na úroveň přesahující pouhé pečení narozeninových dortů pro členy rodiny? Zařízení dokonalé domácí cukrárny vyžaduje o špetku více než jen vášeň pro sladké. Dejte pod svýma rukama vzniknout...