Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Na nákupu: máslo

Na nákupu: máslo

Chuti ani struktuře dobrého másla se rostlinný ztužený tuk nevyrovná. Jak vybrat to nejlepší?
30. 10. 2012 | Autor: redakce Apetitu

Dobré máslo můžete poznat už po přečtení etikety. Nenajdete na ní rostlinné tuky, emulgátory, barviva ani další aditiva. Sledujte také obsah tuku, který by měl být nejméně 80 %. Při nákupu se zaměřte na másla, která mají na etiketě uvedeného konkrétního výrobce.

Vybráno? Doma hned kousek ochutnejte. Dobré máslo má výraznou smetanovou chuť. Příjemně svěže a čerstvě voní po tučném mléku či smetaně. Použít ho můžete na chleba, do pomazánek, na pečení i smažení či opékání.

Tip Apetitonline.cz:


Vypěstovali jsme si závislost na úžasně smetanovém másle, které prodává paní Jalůvková z farmy Štěpánovsko. Chodíme si pro něj každou středu na Jiřák. Pokud pro něj taky vyrazíte, nechte si ukrojit pořádnou kostku: část uložte do lednice, část do mrazáku do zásoby na pečení. Slibujeme, že lepší chleba s máslem a medem jste nejedli!




REKLAMA

Přidat komentář