Český vynález si oblíbily celé generace hospodyněk. Přesvědčíme vás, že se neztratí ani ve vaší kuchyni!
Remoska dokáže s pokrmy doslova kouzlit. Jídlo se připravuje v malém uzavřeném prostoru, takže se nevysušuje tolik jako v troubě, přístroj navíc šetří tepelnou energii a samozřejmě místo. Své uznání si zkrátka zaslouží.
Máme pro vás čtyři jednoduché recepty do remosky a navíc přidáme návod na jednoduchou sladkou lahůdku: toustové chleby namažte marmeládou, spojte je po dvou do sendvičů, překrojte úhlopříčně a narovnejte do remosky. Prošlehejte 2 vejce, 100 g krystalového cukru a 600 ml plnotučného mléka a směsí zalijte sendviče v remosce. Zapečte, až je jídlo krásně zlatavé a na povrchu křupavé.