0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

4 recepty do remosky

4 recepty do remosky
sdílet:
Český vynález si oblíbily celé generace hospodyněk. Přesvědčíme vás, že se neztratí ani ve vaší kuchyni!

Remoska dokáže s pokrmy doslova kouzlit. Jídlo se připravuje v malém uzavřeném prostoru, takže se nevysušuje tolik jako v troubě, přístroj navíc šetří tepelnou energii a samozřejmě místo. Své uznání si zkrátka zaslouží.

Máme pro vás čtyři jednoduché recepty do remosky a navíc přidáme návod na jednoduchou sladkou lahůdku: toustové chleby namažte marmeládou, spojte je po dvou do sendvičů, překrojte úhlopříčně a narovnejte do remosky. Prošlehejte 2 vejce, 100 g krystalového cukru a 600 ml plnotučného mléka a směsí zalijte sendviče v remosce. Zapečte, až je jídlo krásně zlatavé a na povrchu křupavé.

4 recepty do remosky:


Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak na masové kuličky
  • Tipy a triky

Jak na masové kuličky

Dají se různě ochucovat  a připravit na sto způsobů. Lze je péct v troubě a taky mrazit. Masové kuličky mají jenom samá plus a na našich redakčních večírcích zmizí vždycky jako první. Potřebujete další důvod k tomu je vyzkoušet? ...
KVÍZ: Vyznáte se v českých krajových specialitách?
  • Kvízy

KVÍZ: Vyznáte se v českých krajových specialitách?

Knedlo vepřo zná každý – oblíbený český pokrm nabízejí nejen hospody a restaurace ale také školní jídelny a kantýny. Česká kuchyně má ovšem daleko víc co nabídnout. Důkazem jsou speciality z českých a moravských koutů. Schválně, s kolika z...
Komerční sdělení
Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!
  • Lidé a jídlo

Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!

Sladká, příjemně nadýchaná a křupavá svačinka, která se doslova rozpustí na jazyku a vy si ji nejlépe vychutnáte v kombinaci s oblíbenou kávou nebo čajem. Takové chvíle moc nestojí, o to důležitější a povznášející v životě jsou. Užijte si...

Obchod Apetit