Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
5 večeří: syté zimní polévky

5 večeří: syté zimní polévky

Máme pro vás pět oblíbených polévek ze zimní zeleniny, které vás zaručeně zasytí a prohřejí od hlavy až k patě.
14. 11. 2012 | Autor: redakce Apetitu
Při nákupu zelí vybírejte pevné tvrdé hlávky bez hnědých skvrn a jiného poškození. Jsou napěchované vitaminem C. Do polévky potřebujete jen půl hlávky, tu druhou uchovejte v suchu a chladu.

Polévka z cibule se nikdy nepřejí. Tato krémová varianta vás mile překvapí chutí anglické slaniny a parmazánu.

Zelené hlávky kapusty zdobí stánky farmářských trhů a sluší i polévce. Ideální večeře pro listopadové dny.

Červená čočka nepotřebuje předem namočit, navíc je velmi rychle uvařená a jídlo dokonale zahustí. S tmavým chlebem přijde hustá zeleninová polévka vhod k večeři i obědu.

  • Květáková polévka s kuřetem
Voní estragonem a díky mléku je krásně sametová. Když vám náhodou zbude, můžete ji bez obav zamrazit.



Fotogalerie: Krémová polévka s kapustou

Související

Slavné zahraniční polévky, které se zabydlely v naší kuchyni

České babičky dobře věděly, že polévka je grunt. Stejný názor ale zastávají také jejich vzdálené příbuzné ve Španělsku...

Jednoduché odlehčení jídelníčku? Zkuste to bez masa

Tipů na změnu jídelníčku v dnešní době najdeme nepřeberné množství, jeden z nejjednodušších je vyškrtnout maso. V...

Přidat komentář