Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
5 večeří: syté zimní polévky

5 večeří: syté zimní polévky

Máme pro vás pět oblíbených polévek ze zimní zeleniny, které vás zaručeně zasytí a prohřejí od hlavy až k patě.
14. 11. 2012 | Autor: redakce Apetitu
Při nákupu zelí vybírejte pevné tvrdé hlávky bez hnědých skvrn a jiného poškození. Jsou napěchované vitaminem C. Do polévky potřebujete jen půl hlávky, tu druhou uchovejte v suchu a chladu.

Polévka z cibule se nikdy nepřejí. Tato krémová varianta vás mile překvapí chutí anglické slaniny a parmazánu.

Zelené hlávky kapusty zdobí stánky farmářských trhů a sluší i polévce. Ideální večeře pro listopadové dny.

Červená čočka nepotřebuje předem namočit, navíc je velmi rychle uvařená a jídlo dokonale zahustí. S tmavým chlebem přijde hustá zeleninová polévka vhod k večeři i obědu.

  • Květáková polévka s kuřetem
Voní estragonem a díky mléku je krásně sametová. Když vám náhodou zbude, můžete ji bez obav zamrazit.



Fotogalerie: Krémová polévka s kapustou

REKLAMA

Přidat komentář