Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Jak na to: kávový karamel

Jak na to: kávový karamel

Sladká domácí poleva

4. 12. 2012

Jak připravit


Do menšího hrnce se silným dnem vsypte 200 g krupicového cukru. Zahřívejte, až začne bublat a změní barvu na sytě zlatou. Přelijte silnou kávou, nejlepší je espreso. Rendlík odstavte ze zdroje tepla a nechte zchladnout.

Jak použít


Vychladlým kávovým karamelem přelévejte dezerty. Báječný je do pohárů, na panna cottu, zmrzlinu či piškotový dort.

Kávu stisknutím jednoho tlačítka umí připravit kávovar Tassimo. Vyhrajte ho dnes ve vánoční soutěži na Apetitonline.cz.

Související

Karamelové řezy

Karamel voní navinule hořkosladce, leckdy chutná po mandlích, na jazyku se jen rozplývá a krásně se táhne...
REKLAMA

Přidat komentář