Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Vaříme v zimě: pohanka

Vaříme v zimě: pohanka

Pohanka je zdrojem cenných látek, navíc je skvělá pro bezlepkovou dietu. Poradíme vám, co si z ní uvařit.

9. 1. 2013 | Autor: redakce Apetitu

V naší kuchyni se pohanka již po dlouhá staletí používá všude tam, kde jiné obiloviny. Pohanku nejčastěji koupíte jako celé zrno, mouku nebo vločky. Běžně k dostání je také pohanková lámanka, která se nemusí zdlouhavě vařit. Pohanku před vařením neproplachujte, s typickou vůní a chutí si zachová také prospěšné látky. Hrst pohanky zahustí polévku, z doměkka uvařených krupek můžete připravit karbanátky či nákypy. Pohankovou mouku přidávejte do palačinek a lívanců, chutnat vám bude i v křehkých máslových těstech.

4 snadné pohankové recepty:



Náš tip:
Na REJFood.eu můžete koupit pohankovou kaši, kterou stačí doplnit oříšky, sušeným ovocem nebo nasekanou čokoládou, a máte jednoduchou a zdravou bezlepkovou snídani.

Fotogalerie: Vaříme v zimě: pohanka

REKLAMA

Přidat komentář