Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Upeč třeba chleba

Upeč třeba chleba

S kváskem, z droždí, nebo bez kynutí?
16. 1. 2013 | Autor: redakce Apetitu

Chléb je jednou z nejčastěji zaznamenaných potravin v dlouhé historii lidstva. Hlad zahání po tisíce let. Každý národ peče ten svůj, a tak se setkáváme s chlebem v mnoha variantách. Od podlouhlé křupavé bagety, kterou je nejlepší sníst hned, přes žvýkavý plochý nán až po celožitný chléb s dlouhou trvanlivostí, který je oblíbený ve Skandinávii. Vyskočte chvíli z rozjetého vlaku pekárenské velkovýroby a upečte si svůj domácí chleba. Vůni čerstvého bochníku právě vyndaného z horké trouby se nic nevyrovná. Vyzkoušet to můžete s některým z následujících receptů.

S kváskem


Z droždí


Bez kynutí



Fotogalerie: Upeč třeba chleba

REKLAMA

Přidat komentář